Пробіг заради життя - 2013

22.05.2013

18 травня у м. Новоград-Волинський відбулася традиційна загальноміська акція «Пробіг заради життя – 2013» під гаслом «Здорова родина – міцна Україна» з нагоди Міжнародного дня сім’ї.

Пробіг  заради  життя - 2013Учасниками акції були: народний депутат України В.М.Литвин, генерал-лейтенант П.М.Литвин, міський голова В.І.Загривий, заступники міського голови, міська жіноча рада на чолі з головою Т.Р.Сахненко, начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту В.М.Гамма, заст. начальника управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту А.В.Виговська, активісти молодіжного клубу активного покоління «NIKA», міські організації, представники благодійного фонду В.М.Литвина «Майбутнє Полісся» студенти, учні та ін.

Пробіг  заради  життя - 2013На запрошення молоді міста та по благословенню архієпископа Житомирського і Новоград-Волинського Никодима участь у пробігу брав Голова єпархіального відділу релігійної освіти і катехізації, сім’ї та молоді протоієрей Валентин Мороз.

Маршрут пробігу понад 3 км: пл.Л.Українки - вул. Замкова - вул. Житомирська - вул. Леваневського - парк Перемоги - галявина біля старого Дуба.

Учасники пробігу мали можливість відпочити та посмакувати трав’яним чаєм на двох зупинках, організованих студентами.

Пробіг  заради  життя - 2013На галявині біля старого Дуба після, привітального слів В.М.Литвина, В.І.Загривого, Т.Р.Сахненко та представлення команд, на всіх учасників пробігу чекали: спортивно-розважальні програми, ігри та конкурси.

Дотримуючись умов акції, активісти молодіжного клубу «NIKA» підтримали діяльність «містечка куренів» організувавши курінь з тином в українському стилі з вишитими рушниками, глиняними глечиками, варениками та юшкою, приготовленою на вогнищі.

Примітно, що до нашого куреню завітав В.М.Литвин. Дружнім потиском рук та щирим словом зустріли активісти народного депутата і запросили на святкування третьої річниці клубу.
Пробіг  заради  життя - 2013«Ми щороку приймаємо активну участь у спортивних змаганнях. Найбільше нам подобається перетягування канату. Зазвичай, суперники у нас набагато сильніші. Цьогоріч десять юних активісток перетягували канат з десятьма підготовленими військовослужбовцями. Але наші суперники виявилися джентльменами і частину свого призу подарували нам», - поділилися враженнями активісти.

Акція «Пробіг заради життя» - цікавий і корисний загальноміський захід, мета якого привернути увагу жителів міста до здорового способу життя. Адже, ми живемо в бурхливий час, повний несподіванок і ризику, які підстерігають людину. Здоров’я – це не тільки відсутність хвороби, але й стан найбільшого фізичного, духовного, психологічного та соціального благополуччя.

Прес-служба Новоград-Волинського Троїцького округу.

Пробіг  заради  життя - 2013

Пробіг  заради  життя - 2013

Пробіг  заради  життя - 2013

Пробіг  заради  життя - 2013

Пробіг  заради  життя - 2013

Пробіг  заради  життя - 2013

Пробіг  заради  життя - 2013

Пробіг  заради  життя - 2013

Раздел: 
Новости Благочиний