Різдво Пресвятої Богородиці. Святкова Божественна літургія з нагоди Престольного свята Різдво-Богородичного храму села Івановичі.

22.09.2020

21 вересня 2020 року, в день свята Різдва Пресвятої Богородиці, митрополит Житомирський і Новоград-Волинський Никодим із архієрейським візитом відвідав Пулинське благочиння та очолив служіння святої Євхаристії у Різдво-Богородичному храмі селища Івановичі. Окрім Престольного свята парафія відзначила 265-річчя від заснування храму.

Перед початком літургії Владику радісно зустрічали парафіяни та дітки. У часі богослужіння митрополиту співслужив благочинний Пулинського району протоієрей Андрій Фатич, а також священики благочиння та гості у священному сані.

Під час малого входу, за усердні труди на благо Христової Церкви настоятель парафії, благочинний Пулинського району, був удостоєний великої церковної нагороди - права носіння митри.

На закінчення служби митрополит Никодим привітав настоятеля та прихожан із знаковим днем, закликав любити свій храм та постійно зігрівати його стіни спільною молитвою.

Прес-служба Житомирської єпархії.















Роздiл: 
Новости Епархии